Росія заявила про відведення військ із Криму та від кордону з Україною

Росія заявила про відведення військ із Криму та від кордону з Україною
Росіяни тренувалися на полігонах у Криму
фото: AFP/GETTY IMAGES

10 тисяч військових повертаються до пунктів дислокації після навчань

У Південному військовому окрузі Російської Федерації заявили, що 10 тисяч військових повертаються до пунктів дислокації після місяця перебування на території тимчасово анексованого Криму та в Ростовській області. Про це повідомляє «Интерфакс».

«У військах ПВО завершився етап бойового злагодження відділень, екіпажів та розрахунків у мотострілецьких з'єднаннях, військових частинах пологів військ та спеціальних військ. Понад 10 тисяч військовослужбовців у складі підрозділів здійснять марші до пунктів постійної дислокації з території загальновійськових полігонів», – ідеться в повідомленні.

Там розповіли, що заняття проводилися в Астраханській, Волгоградській та Ростовській областях, в окупованому Росією Криму, Ставропольському та Краснодарському краях, республіках Північного Кавказу, а також на полігонах військових баз РФ в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії.

«Протягом місяця на ротаційній основі за модульною системою пройшли підготовку в польових умовах батальйонні тактичні групи та тактичні групи родів військ усіх з'єднань та військових частин Південно-Східної оборони», – повідомив округ.

Та на період свят там все ще буде зосереджена деяка кількість військових. Це пояснюють необхідністю підтримки високої боєготовності на випадок надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомлялося, що Росія продовжує нарощувати військові сили біля кордону з Україною. Опублікована свіжа карта Міністерства оборони з розташуванням російських військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: