Сили оборони уразили три командних пункти російських окупантів

Сили оборони уразили три командних пункти російських окупантів
Генштаб заявив, що знищення окупантів триває
фото: Генштаб

Бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими

Сили оборони України за допомогою ракет Storm Shadow та снарядів GMLRS уразили три командних пункти російської армії. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Днями, завдано успішного вогневого ураження по командних пунктах 35-ї та 27-ї окремих мотострілецьких бригад, а також одному з командних пунктів другої загальновійськової армії збройних сил РФ. Результати ударів уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Генштаб зауважує, що бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Нагадаємо, що 5 жовтня Сили оборони збили російський літак на Донеччині. Начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов заявив, що уламки частково попадали навколо міста Костянтинівка.

До слова, українські дрони могли уразити на військовому аеродрому «Борисоглєбськ» у Воронезькій області Росії рідкісні авіаційні боєприпаси або ж дефіцитне обладнання.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: