У Сумах під час тривоги пролунав вибух. Росія атакувала ракетами (оновлено)

У Сумах під час тривоги пролунав вибух. Росія атакувала ракетами (оновлено)
фото ілюстративне

Перед вибухами в місті була оголошена тривога

Сьогодні ввечері, 29 липня, у Сумах пролунав вибух під час повітряної тривоги. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Перед вибухами в місті оголосили тривогу, а Повітряні сили попереджали про ракетну загрозу для Сумської, Полтавської, Харківської, Чернігівської областей. Як зазначають місцеві мешканці у соціальних мережах, по місту влучила ворожа ракета.

Згодом стало відомо, що російські війська завдали ракетного удару по закладу освіти в Сумах. Про це повідомила пресслужба Сумської обласної військової адміністрації.

«Російські терористи нанесли ракетний удар по закладу освіти у Сумах. На місці прильоту працюють всі необхідні служби. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Триває 521-ша доба широкомасштабної війни РФ проти України. Протягом доби ворог завдав п’ять ракетних, 19 авіаційних ударів та здійснив 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: