Збройні сили ліквідували наступника Мотороли

Збройні сили ліквідували наступника Мотороли
Українські військові вбили одного з ватажків «ДНР»
фото: Анатолій Штефан (Штірліц)

Бойовик керував батальйоном «Спарта»

Під час боїв за Волноваху Донецької області українські військові ліквідували одного з ватажків так званої «ДНР», керівника батальйону «Спарта» – наступника Мотороли Володимира Жогу з позивним Воха. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

«Командир «Спарти» Володимир Воха Жога. Крапка. Смерть ворогам», – написав Штефан.

Ватажок терористів «ДНР» Денис Пушилін підтвердив ліквідацію бойовика. За його даними, командир окремого розвідувального батальйону «Спарта» «гвардії полковник» Володимир Жога, позивний Воха, отримав смертельне поранення.

Відомо, що сьогодні із Волновахи евакуювали 400 місцевих жителів. Перед тим окупанти порушили усі домовленості і відкрили вогонь у Волновасі.

За даними Генштабу ЗСУ у Ростові-на-Дону розгорнувся штаб ПВК «Вагнера». Вони вербують найманців для війни з Україною.

5 березня перший «вантаж 200» з України прийшов у російські регіони. Там шок і паніка.

Ветеран правосуддя, 101-річний прокурор Бенджамін Ференц, який працював на Нюрнберзькому процесі (суд над керівниками гітлерівської Німеччини), переконаний, що президента РФ Володимира Путіна можуть засудити за злочини проти людяності, які російські військові вчиняють в Україні.

Група слідчих Міжнародного кримінального суду в Гаазі виїхала до України для розслідування за колективним міжнародним позовом проти Росії щодо її воєнних злочинів.

Тим часом армія Путіна продовжує нищити мирні українські міста, а сам Путін вважає, що знищив майже всю військову інфраструктуру в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: