«Часу обмаль». Військовий аналітик звернувся до мешканців Криму

«Часу обмаль». Військовий аналітик звернувся до мешканців Криму
Самусь: «Кожної секунди в цей міст може прилетіти»
фото з відкритих джерел

«Поки стоїть міст». Михайло Самусь просить усіх хто має можливість покинути окупований півострів

Усі, хто хоче, мають сьогодні можливість виїхати з Криму, поки стоїть Кримський міст, бо скоро його можуть зруйнувати. Про це в інтерв'ю «Главкому» заявив заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

«Усі, хто хоче, мають сьогодні можливість виїхати з Криму, поки стоїть міст. Просто спокійно сідайте в машину та виїжджайте, бо часу залишилося не так багато. Кожної секунди в цей міст може прилетіти. Бо коли почалася активна фаза просування на південь, з кожним метром зростає ймовірність, що таке може статися», – пояснив військовим аналітик.

Самусь спрогнозував і долю окупантів, які відступатимуть від Криму.

«Перебуваючи в блокаді, вони можуть там вмерти, перетворитися на попіл чи вплав намагатися добратися до Новоросійська. Нас не цікавить, як вони там будуть вмирати чи намагатися врятуватися. Багато варіантів у них не буде, коли ти в блокаді, а з усіх сторін на тебе наступають», – заявив Самусь.

Нагадаємо, що окупаційна влада Криму готується до контрнаступу ЗСУ й втікає з півострова, хоч пересічний склад окупантів і залишається. На настрої великої частини місцевого населення, яка чекає на деокупацію, це впливає позитивно та підбадьорливо.

До слова, окупанти вже почали підготовку до «евакуації» з півночі Криму. Першочергово ворог планує вивезти представників окупаційних адміністрацій та їхні сім’ї.

Також стало відомо, що росіяни посилили контроль проїзду по Кримському мосту, тому що бояться диверсій українського підпілля. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: