До Ради повторно внесено подання про відставку віцепрем'єрки Верещук

До Ради повторно внесено подання про відставку віцепрем'єрки Верещук
Верещук повідомила, що переходить до Офісу президента та обійматиме посаду заступниці голови Андрія Єрмака
фото: з відкритих джерел

Попередня спроба звільнити Верещук з посади була провалена парламентом 4 вересня

Сьогодні, 5 вересня, у Верховну Раду повторно внесено проєкт постанови про відставку віце-прем'єр-міністра Ірини Верещук. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Відповідний проєкт постанови авторства голови профільного комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин народного депутата Андрія Задорожного внесено під №12011 від 5 вересня.

«Відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє: прийняти відставку віце-прем'єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук Ірини Андріївни», – ідеться у проекті.

Нагадаємо, попередня спроба звільнити Верещук з посади була провалена парламентом 4 вересня. Також Віцепрем'єрка – міністерка з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що переходить до Офісу президента та обійматиме посаду заступниці голови Банкової Андрія Єрмака. 

3 вересня,  віцепрем'єрка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що написала заяву про відставку.  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: