Гречка по 12 грн. «Слуга» Тищенко осоромився із цінами на продукти (відео)

Гречка по 12 грн. «Слуга» Тищенко осоромився із цінами на продукти (відео)
Народний депутат Микола Тищенко вкотре здивував журналістів своїм знанням ситуації в країні
фото з відкритих джерел

Народний депутат Микола Тищенко не помітив зростання цін на продукти

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко вкотре спантеличив журналістів. Цього разу, відповідаючи на питання про вартість продуктів харчування, озвучив ціни дворічної давності.

Тищенко повідомив, що купує продукти на одному з найдорожчих ринків столиці, Бессарабському. Вибирає продукти і робить покупки самостійно.

За словами нардепа, вартість гречки становить всього 12 грн за кілограм, в той самий час, коли по всій Україні крупа протягом останніх двох років коштує не менше ніж 40 грн за кілограм.

Тищенко також озвучив вартість сала. Виявляється, ціна стартує від 50 грн і закінчується на позначці в 100 грн за кілограм. Зазначимо, по всій Україні вартість цього продукту харчування починається з позначки 150-200 грн за кілограм.

Депутат також розповів, що «останній раз купував яловичину за ціною від 50 до 70 грн за кілограм». Наразі ціна яловичини вже мінімум рік стартує від 200-250 грн за кілограм.

Микола Тищенко переконаний, що стрімке зростання цін на продукти – це міф, оскільки сам народний депутат продовжує купувати продукти за досить прийнятними цінами дворічної давності.

«Ціни залишилися ті ж, адже ціни залежать від енергоносіїв. Якщо криза в світі є, звичайно піднімається собівартість продукту, який потрапляє на стіл. Тому треба об'єднувати одні питання з іншими», – заявив народний депутат.

Микола Тищенко неодноразово потрапляв у скандали та неоднозначні ситуації. Якось Тищенко спробував закрити ноутбук віцеспікеру Ради Руслану Стефанчуку.

Також влітку сталася сутичка між представником «Слуги народу» та членом «Опозиційної платформи – За життя». Депутат від ОПЗЖ Ілля Кива та «слуга» Микола Тищенко почали чубитися, їх намагалися розборонити інші народні обранці.

Також «слуга» Тищенко побився з депутатом Олександром Куницьким у приміщенні Верховної Ради. Інцидент стався 29 червня у їдальні.

Тищенко також пояснив, чому почубився зі своїм колегою, ексчленом тієї ж фракції, а нині позафракційним нардепом Гео Леросом.

Також Тищенко облаяв свого однопартійця Романа Грищука в той час, як парламентарів знімали журналісти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: