Зеленський назвав кількість ракет, яку Росія з початку року випустила по Україні

Зеленський назвав кількість ракет, яку Росія з початку року випустила по Україні
«Протиповітряна оборона та радіоелектронна боротьба є нашими головними пріоритетами», – Зеленський
фото з відкритих джерел

Президент також закликав партнерів забезпечити контроль над українським небом

За один місяць 2024 року Росія випустила по містах України понад 330 ракет і близько 600 бойових безпілотників, тому контроль над українським небом є надзвичайно важливим. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у соцмережі Х.

«З початку року Росія випустила по містах України понад 330 ракет різних типів і близько 600 бойових безпілотників. Щоб протистояти такому тиску терористів, потрібен достатньо міцний повітряний щит. І саме такий повітряний щит ми будуємо з нашими партнерами», – уточнив глава держави. 

Президент також закликав партнерів забезпечити контроль над українським небом, що також є критично важливим для забезпечення безпеки на землі – від передових позицій до лікарень і шкіл у тилу.

«Протиповітряна оборона та радіоелектронна боротьба є нашими головними пріоритетами. Російський терор треба перемогти – це досяжно», – додав Зеленський.

Він наголосив на необхідності забезпечення Україною контролю над своїм небом, що також є критично важливим для забезпечення безпеки на землі – від передових позицій до лікарень і шкіл у тилу.  «Протиповітряна оборона та радіоелектронна боротьба є нашими головними пріоритетами. Російський терор треба перемогти – це досяжно», – підкреслив Президент.

Нагадаємо, Повітряні сили повідомили, що Росія, за останніми даними, має приблизно 900 високоточних далекобійних ракет.

Раніше Зеленський назвав чисельність української армії.

Читайте також: Зеленський йде на ризики, щоб переламати хід війни − Time

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: