Настоятель монастиря УПЦ МП закликав молитися за нього, бо потрапив до ЗСУ

Настоятель монастиря УПЦ МП закликав молитися за нього, бо потрапив до ЗСУ

Настоятель монастиря просить всіх молитися за нього

Настоятеля монастиря УПЦ МП В'ячеслава Диденка (Архимандрита Варлаама) з Тячева мобілізували у Збройні сили України. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Священник каже, що йому зараз дуже потрібна молитва, а коментувати нічого не хоче.

«Дорогі брати та сестри, вчора після прибування в Ужгородському ТЦК був направлений в навчальний центр в Рівному. Прошу всіх молитися за мене та підтримувати наш монастир», – зазначив він у дописі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт № 8371 щодо заборони діяльності в Україні релігійних організацій, що мають керівний центр у державі, яка здійснює збройну агресію проти України.

Раніше повідомлялося, що, у місті Ладижин на Вінничині священник Московського Патріархату Євген Воробйов влаштував провокацію біля Свято-Казанського храму. Московський піп бігав з кувалдою, намагався зруйнувати паркан та нацьковував на людей собаку, розповів голова громади ПЦУ Свято-Казанського храму Михайло Бондаренко. Бондаренко зазначив, що Воробйов зі своїми нечисленними прихильниками постійно намагається спровокувати конфлікт, щоб зробити картинку для пропагандистських ЗМІ про те, що в Україні нібито відбуваються утиски на релігійному ґрунті.

До слова, у мережі з’явилося відео, як один із священників Російської православної церкви в Україні стріляє з ручного протитанкового гранатомета разом з російськими окупантами. Відповідне відео оприлюднив доктор теології, директор Міжнародного інституту афонської спадщини Сергій Шумило.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: