Нічна атака РФ: Міненерго повідомило, чи загрожує українцям блекаут

Нічна атака РФ: Міненерго повідомило, чи загрожує українцям блекаут
На одному з промислових об'єктів Київщини виникла пожежа після нічного обстрілу РФ
фото: ДСНС

Унаслідок нічної атаки російських військ уражених об'єктів енергетики немає

Унаслідок нічної атаки окупантів об'єкти енергетики України не постраждали, але ворог не полишає спроб на обстріл цивільної енергетичної інфраструктури з метою повного знеструмлення. Про це заявив заступник міністра енергетики Микола Колісник в ефірі телемарафону. 
 
Як зазначив заступник міністр, унаслідок нічної атаки російських військ уражених об'єктів енергетики немає. «На щастя, за рахунок останньої атаки немає уражених об'єктів енергетики», – зазначив Колісник.

Проте, з його слів, є розуміння, що ворог не полишає надії обстрілу об'єктів цивільної енергетичної інфраструктури. «Його мета – тотальний блекаут, тому ми повинні враховувати всі можливі сценарії», – уточнив заступник міністра.

Як повідомлялося, у ніч на 7 червня ворог атакував Київську область БпЛА та ракетами, унаслідок чого на одному з промислових об'єктів виникла пожежа. Зазначається, що тривога в області тривала чотири години, а в регіоні працювали сили ППО.

Нагадаємо, в Україні було оголошено повітряну тривогу. Повідомлялося про виліт чотирьох Ту-95. Також ворог атакував безпілотниками. 

Відомо, що під час тривоги близько 4:00 у Хмельницькій області пролунали вибухи.

Читайте також: Удар по Київщині: рятувальники залучили робота та потяг для гасіння пожежі (фото) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: