Стендапер Стенюк пожартував про «вбивства мусульман». Реакція голови Меджлісу Чубарова

Стендапер Стенюк пожартував про «вбивства мусульман». Реакція голови Меджлісу Чубарова
Стендапер Антон Стенюк наразі не відреагував на допис Рефата Чубарова
фото: скриншот відео

Чубаров: «Жарту» насправді тут немає. Проте є відкритий випад проти людей за релігійною ознакою»

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на Facebook-сторінці гостро відреагував на сольний концерт українського стендапера Антона Стенюка. 

Так, Антон Стенюк під час свого виступу пожартував на тему релігії. А саме, виразив нібито нерозуміння, чому зараз «православні вбивають православних, коли у світі є мусульмани».

«Ця війна – це просто нонсенс. Я не знаю як так сталося, що одні православні вбивають інших православних, коли в світі ще так багато мусульман. Я не кажу, що треба вбивати мусульман, я адекватна людина, я розумію, що це зараз не на часі. Але і тимпаче, цим вже займаються іудеї», – «пожартував» у стендапі Стенюк.

Рефат Чубаров, який сповідує іслам, наголосив, що у таких словах є «відкритий випад проти людей за релігійною ознакою».

«Якого біса... Не намагайтеся мене переконати, що я нібито не вловив змісту даного «жарту», якого, насправді, тут немає. Проте є відкритий випад проти людей за релігійною ознакою... Шкода, що в даному випадку вказувати на цього негідника, який дозволяє собі цинічно ображати своїх співгромадян, доводиться мені, громадянинові України, який сповідує Іслам», – написав Чубаров.

Після допису Рефата Чубарова під відео Стенюка на YouTube користувачі почали залишати коментарі, щодо недоцільності таких висловлювань. Зокрема, враховуючи те, що серед українських військових є кримські татари, які сповідують іслам.

Стендапер Стенюк пожартував про «вбивства мусульман». Реакція голови Меджлісу Чубарова фото 1
скриншот: YouTube / Антон Стенюк | Підпільний Стендап
Стендапер Стенюк пожартував про «вбивства мусульман». Реакція голови Меджлісу Чубарова фото 2
скриншот: YouTube / Антон Стенюк | Підпільний Стендап

Антон Стенюк наразі не відреагував на допис Рефата Чубарова. 

Нагадаємо, на початку року мережею поширився скандал: спендаперка Вікторія Таран в ефірі програми «Алкоміки» невдало пожартувала щодо «багатих вдів», за що отримала порцію хейту. Учасниця поцікавилася у своєї колеги, чи знає вона, як називають щасливих жінок з грошима. Після чого сама ж відповіла: «Вдови».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: