Ракетний удар по столиці: поліція повідомила про стан постраждалих (оновлено)

Ракетний удар по столиці: поліція повідомила про стан постраждалих (оновлено)
Наслідки ранкової атаки на Київ, 2 вересня 2024 р.
фото: КМВА

Триває ліквідація наслідків атаки

Унаслідок ранкового ракетного удару по Києву постраждали двоє людей. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

«Внаслідок ракетного удару постраждали двоє людей. Одна особа госпіталізована. Всі екстрені служби працюють на місцях», – йдеться в повідомленні.

Триває ліквідація наслідків атаки.

ОНОВЛЕНО. Як повідомило МВС України, наразі відомо про трьох постраждалих унаслідок сьогоднішньої російської атаки. 32-річного чоловіка та 19-річну дівчину з пораненнями госпіталізували до лікарні, ще одній постраждалий, 24-річній місцевій мешканці, надали допомогу на місці.

«Падіння уламків зафіксовано у всіх районах Києва. Пошкоджень зазнали котельня навчального закладу, під’їзд багатоквартирного будинку та станція метрополітену. Також виявлено уламки на території двох садочків в Деснянському та Дніпровському районах, пошкоджено пʼять авто», – йдеться у повідомленні МВС України. 

Поліцейські продовжують працювати на місцях та збирають докази чергового воєнного злочину Росії
Поліцейські продовжують працювати на місцях та збирають докази чергового воєнного злочину Росії
фото? МВС України

Повідомляється, що поліцейські продовжують працювати на місцях та збирають докази чергового воєнного злочину РФ. 

Нагадаємо, цієї ночі російській війська завдали чергового ракетного удару по Києву. Удар був комбінований – крилатими та балістичними ракетами. Крилаті ракети, (потенційно Х-101) найпевніше, були випущені близько третьої ночі з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Саратовської обл. РФ. На Київ ці ракети заходили після складних маневрів, із південного напрямку. Одночасно з підльотом до столиці крилатих ракет ворог випустив по Києву і передмістю балістичні ракети KN-24/Іскандер-М. До цього всього додався один ударний БпЛА.

Як повідомлялося, в Києві рятувальники ліквідовували наслідки ранкової атаки у Святошинському, Голосіївському та Шевченківському районах столиці.

Крім того, під ранкову атаку потрапила й Київщина. Влучань в об’єкти інфраструктури та постраждалих немає. Однак унаслідок падіння уламків щбитих цілей виникли пожежі, пошкоджень зазнали три приватні будинки та два автомобілі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: