Вибухи прогриміли у Києві: є постраждалі

Вибухи прогриміли у Києві: є постраждалі
Вибухи прогриміли під час повітряної тривоги
фото: Telegram

Громадянам слід негайно пройти в укриття

Серія потужних вибухів пролунала у Києві. Про це інформує КМВА.

Раніше Київська міська військова адміністрація попередила про ракетну небезпеку.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Соломʼянському районі столиці.

Пізніше у КМВА заявили, що в Соломʼянському районі внаслідок падіння уламків є пошкодження автомобілів. Інформація уточнюється.

Пізніше Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі уламки ракети влучили в верхні поверхи 16-ти поверхівки. Задимлення відбулося на верхніх поверхах. Одній постраждалій медики надали допомогу на місці, ще одного - госпіталізували. Пожежі в будинку немає. Рятувальні служби працюють на місці.

Згодом у КМВА зазначили, що у Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків на 24–типоверхову будівлю, виникли руйнування та займання на 16, 17 та 18 поверхах. Загиблих на цей момент не виявлено, постраждалих -
7 осіб.

«Двох госпіталізовано, решта медична допомога надавалася на місці. Пошкоджено біля 40 автомобілів , які припарковані на стоянці. Дані оперативного зведення уточнюються.», -  повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Вибухи прогриміли у Києві: є постраждалі фото 1
Вибухи прогриміли у Києві: є постраждалі фото 2
Вибухи прогриміли у Києві: є постраждалі фото 3

Зокрема у ніч проти 24 червня вибухи пролунали у Дніпрі та у Вінницькій області. Пізніше Моніторингові групи повідомили про обстріл Харкова з території Білгородської області.

Повітряну тривогу знову було оголошено по всій Україні у ніч на 24 червня. Існує загроза повітряних атак противника із застосуванням ударних дронів та ракет. Військові попередили про загрозу атак баражуючими боєприпасами (ударними дронами) в Сумській області. Крім того, у низці регіонів є загроза ворожих ракетних атак.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 22 червня пролунав сильний вибух у багатоповерхівці, який спровокував пожежу. За оперативною інформацією, зруйновано 5 квартир на 6, 7 та 8 поверхах.

Внаслідок вибуху в 16-ти поверховому будинку в Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Двох постраждалих госпіталізували, а двом медики надали допомогу на місці. З пошкоджених квартир врятували 18 мешканці.

Читайте також: Трагедія у столиці. Мешканець будинку розповів моторошні подробиці нічного вибуху

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: