Атака на Київ та область. З’явилися перші кадри моментів вибухів (відео)

Атака на Київ та область. З’явилися перші кадри моментів вибухів (відео)
Унаслідок влучання уламків безпілотника спалахнула багатоповерхівка
фото: КМВА

Цієї ночі у столиці було дуже гучно: ворог атакував безпілотниками

Момент вибуху під час чергової нічної атаки на Київ та область 30 травня потрапив на камери спостереження. Росіяни в котрий раз запустили ударні безпілотники. Сили та засоби протиповітряної оборони відпрацювали по ворожим цілям на відмінно.

На жаль, падіння уламків принесло багато лиха – виникли пожежі, пошкоджена багатоповерхівка та одна загибла 33-річна жінка.

До слова, мешканці понівеченого будинку у Голосіївському районі розповіли про перші хвилини після атаки. Журналісти зняли зворушливу розмову діток, які, очевидно, проживають у багатоповерхівці, що пошкоджена. Маленькі кияни дивуються, як вони взагалі вижили (відео).

Нагадаємо, цієї ночі повітряна тривога в столиці тривала майже три години. Вибухи та падіння уламків дронів зафіксовані одразу в декількох районах столиці. Унаслідок цієї атаки виникли пожежі в житлових будинках, є постраждалі, одна людина загинула

Зауважимо, унаслідок падіння уламків дронів є руйнування в різних районах столиці – ранок у Києві після нічної атаки: фото наслідків шокують.

До слова, столична влада повідомила деталі нічна атаки дронів на Київ.

Читайте також: Понад 50 скарг про пошкодження майна, є потерпілі: наслідки атаки «шахедів» на Київщину (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: