Кім Чен Ин розчарований: обидва автомобілі, які Путін подарував, зламалися – соцмережі

 Кім Чен Ин розчарований: обидва автомобілі, які Путін подарував, зламалися – соцмережі
Кім Чен Ин і Путін катаються на Аурусі
фото: KCNA

В одній машині зламалася система охолодження, а в іншій – кондиціонер

Два автомобілі Aurus, які Путін подарував північнокорейському диктатору Кім Чен Ину, зазнали серйозних поломок. Як повідомляє російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка».

Перший лімузин, отриманий Кімом під час візиту до Амурської області у вересні 2023 року, вже має проблеми з кондиціонером, а другий, що був подарований у червні 2024 року, страждає від несправності системи охолодження двигуна.

Відомо, що перша поломка сталася всього через три тижні після отримання автомобіля, а в другому випадку проблема з кондиціонером виникла вже через кілька тижнів після візиту Путіна до Пхеньяна. За інформацією Telegram–каналів, це сильно засмутило Кім Чен Ина, який вже встиг оцінити нові броньовані лімузини.

Зараз обидва автомобілі знаходяться в ремонті. Вартість кожного з лімузинів складає близько 500 тисяч доларів, що підкреслює серйозність ситуації.

Нагадаємо, президент країни-окупанта Володимир Путін визнав, що Збройні сили України вдало б’ють по кораблях Чорноморського флоту Росії. На нараді щодо розвитку ВМФ Росії Путін заявив про необхідність захисту російського флоту від «можливих атак на підступах до військово-морських баз та районів».

Також повідомлялося, що Парламентська асамблея ради Європи прийняла резолюцію №2557 «Про роль санкцій у протидії російській агресії проти України», який зокрема містить заклик до повної заборони ввезення в ЄС російського скрапленого природного газу (LNG) та продуктів металургійної промисловості, боротьби з тіньовим нафтовим флотом.

До слова, журналіст кремлівського пулу натякнув на існування другого кортежу Путіна, який необхідний для відволікання уваги від основного. Також у червні Путін почав літати Росією у супроводі винищувачів: як мінімум один літак «Су-30СМ», що летів разом з бортом №1, зняли жителі Якутська. Це був перший підтверджений візуально випадок початку війни, коли борт Путіна під час візиту до російського регіону супроводжують військові літаки. До цього винищувачі супроводжували президента лише за кордоном.

Читайте також: Війна між Північною і Південною Кореєю є останнім шансом Путіна
Також: Путін осоромився із подарунком Кім Чен Ину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: