Канцлер Австрії заразився коронавірусом

Канцлер Австрії заразився коронавірусом
Попри позитивний тест Нехаммер радить усім робити бустерне щеплення від ковіду
фото: ера

Карл Нехаммер раніше отримав три щеплення від коронавірусу

Канцлер Австрії Карл Нехаммер здав позитивний тест на коронавірус, повідомляє ORF.

«Канцлер Карл Нехаммер здав сьогодні позитивний тест на коронавірус», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в середу політик спілкувався із людиною, у якої пізніше був виявлений коронавірус. Сам канцлер раніше зробив три щеплення від коронавірусу, він знаходиться вдома на карантині і продовжує роботу. Його дружина і діти також здали тести і отримали негативний результат.

Хвороба на даний момент протікає безсимптомно.

«Немає причин для занепокоєння, відчуваю себе добре. Я закликаю, прищеплюйтеся, зробіть бустерну дозу щеплення. Це з великою ймовірністю захистить від тяжкого перебігу хвороби», – заявив канцлер.

Напередодні повідомлялося, що президент Мозамбіку Філіпе Ньюсі та його дружина Ісаура здали позитивні тести на коронавірус і пішли на самоізоляцію.

Президент Мозамбіку також нагадав про високу заразність «Омікрон»-штаму коронавірусу, закликав співвітчизників пройти вакцинацію та дотримуватися заходів профілактики коронавірусу та боротьби з ним.

Нагадаємо, раніше президент ПАР заразився коронавірусом.

Також епідемія коронавірусу добралася до португальської «Бенфіки». Одразу чотири гравці команди підхопили інфекцію. Серед них опинився і нападник збірної України Роман Яремчук.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук вдруге захворів на Covid-19.

І президент Польщі Анджей Дуда отримав позитивний аналіз на наявність Covid-19, повідомив голова адміністрації президента Павел Шрот.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: