У польських потягах пролунав гімн Росії та слова Путіна (відео)

У польських потягах пролунав гімн Росії та слова Путіна (відео)
Зловмисник зламав систему безпеки залізничного руху
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Речниця залізниці запевнила у хакерській атаці

У Польщі, у районі міста Шецин хакер зламав залізничні частоти, транслював сигнали про аварійну зупинку поїздів, а між ними – гімн Росії та слова диктатора Володимира Путіна: «За побєду, ура». Про це повідомляє польська газета Wyborcza із посиланням на інформацію від залізничників.

Зловмисник приблизно о 21 годині 25 серпня зламав систему безпеки залізничного руху «Радіо-Стоп» і, використовуючи залізничні частоти, почав з власної рації майже постійно передавати сигнал тривоги. Звук було чутно як у поїздах, так і на дорожніх постах. Сигнал зупинив два поїзди, а вже близько десятої вечора в радіотелефонах зазвучав гімн Росії. Потім схожий інцидент стався в інших частинах Польщі, зокрема у Великопольщі.

Речниця польської залізниці підтвердила журналістам, що сталася хакерська атака. За її словами, до 23:30 було примусово зупинено понад 20 потягів, нормальний залізничний рух у районі Щецина відновили близької другої ночі.

Раніше повідомлялося, що хакери залишили оригінальне послання москвичам, які підтримують війну в Україні.

Нагадаємо, що хакери зламали російське ТБ під час трансляції параду в Москві. Завдяки зусиллям небайдужих, російські військові крокували по Червоній площі під гасло «Слава Україні»

Читайте також: Увімкнув гімн Росії: у Чехії офіціант познущався з українок, але його швидко провчили (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: