У Росії правоохоронці висунули голові СБУ Малюку нове звинувачення

У Росії правоохоронці висунули голові СБУ Малюку нове звинувачення
Росіяни звинувачують Малюка в організації теракту
фото: Служба безпеки України

В Офісі генпрокурора України розслідування російських слідчих називали «маніпулятивним та нікчемним»

Російські правоохоронці звинувачують голову Служби безпеки України Василя Малюка в атаці на Кримський міст у 2023 році. Про це повідомило російське пропагандистське агентство ТАСС із посиланням на слідчих.

Так, Малюка звинувачують в «організації теракту». Ще у травні росія звинуватила голову СБУ в організації підриву на Кримському мосту, але тоді розслідування стосувалося випадку, що стався у 2022 році.

У Росії правоохоронці висунули голові СБУ Малюку нове звинувачення фото 1

У межах тієї справи росія звинувачувала в теракті не тільки Малюка, якого заочно арештували та оголосили в міжнародний розшук, а й громадян росії, Вірменії та України. В Офісі генпрокурора України розслідування російських слідчих називали «маніпулятивним та нікчемним» з юридичного погляду.

Раніше президент Вололимир Зеленський заявив, що заступник глави Офісу президента Олег Татаров та чинний глава СБУ Василь Малюк «вбивали чеченців у Києві» на початку повномасштабного вторгнення

Також Служба безпеки України викрила мережу агентів ФСБ, які готували вбивство українських високопосадовців, зокрема президента Володимира Зеленського, голову СБУ Василя Малюка та очільника ГУР Кирила Буданова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: