Окупація – сімейна справа. Експрезидент РФ Медведєв працевлаштував свого сина

Окупація – сімейна справа. Експрезидент РФ Медведєв працевлаштував свого сина
Голова партії «Єдина Росія» Дмитро Медведєв (ліворуч) та його син Ілля (праворуч)
колаж: NV

28-річний Ілля Медведєв координував з боку партії роботу зі створення порталу «Я в Росії» для мешканців тимчасово окупованих РФ українських територій

Син голови «Єдиної Росії» Дмитра Медведєва Ілля Медведєв координував з боку партії роботу зі створення порталу «Я в Росії» для мешканців тимчасово окупованих РФ українських територій. Про це повідомляють російські ЗМІ.

7 вересня 28-річний Ілля Медведєв взяв участь у партійній нараді щодо реалізації народної програми «Єдиної Росії» на тимчасово окупованих територіях, яку вів його батько. До цього сина Медведєва не бачили на подібних заходах у штаб-квартирі партії.

Нагадаємо, що РФ продовжує насаджувати так звану паспортизацію громадянам України на окупованих територіях. Так, в окремих населених пунктах Каховського району Херсонської області російські окупанти змушують людей перереєстровувати транспортні засоби за російськими нормативно-правовими актами, для чого власникам потрібно мати російські паспорти.

Раніше повідомлялося, що на окупованих територіях півдня України російські загарбники проводять примусову паспортизацію місцевих жителів і погрожують відбирати дітей у батьків, які відмовляються брати паспорт РФ.

Також на тимчасово окупованих територіях України Росія продовжує готуватись до імітації «виборів» і для цього в регіони прибувають спеціалісти з РФ.

До слова, російські загарбники активізували вербування мешканців окупованих територій Запорізької області до лав армії РФ.

Читайте також: Британська розвідка повідомила, чого очікувати від псевдовиборів на окупованих територіях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: