Пентагон обіцяє швидко доставити оборонну допомогу Україні

Пентагон обіцяє швидко доставити оборонну допомогу Україні
Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про новий пакет військової допомоги на $300 млн
фото з відкритих джерел

Адміністрація США й Пентагон продовжать працювати з Конгресом, щоб отримати необхідний законопроєкт із фінансуванням потреб національної безпеки Америки, який передбачає понад $60 млрд допомоги Україні

Міноборони США запевняє, що озброєння, боєприпаси та інші складові пакету допомоги Україні, про який оголосили в вівторок, будуть доставлені швидко, за розробленими раніше маршрутами. Про це заявив речник міністерства оборони США генерал Патрік Райдер.

«Транспортне командування США у взаємодії з Групою сприяння безпеці в Україні розробило процеси, які гарантують якнайшвидшу доставку цієї допомоги. Так що це буде швидко», – зазначив представник оборонного відомства.

За його словами, вміст нового пакету забезпечить ЗСУ важливими бойовими можливостями на кілька тижнів.

Крім того, підкреслив Райдер, адміністрація США й Пентагон продовжать працювати з Конгресом, щоб отримати необхідний законопроєкт із фінансуванням потреб національної безпеки Америки, який передбачає понад $60 млрд допомоги Україні.

Раніше повідомлялося, що Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про новий пакет військової допомоги на $300 млн, який вони виділять Україні.

Як відомо, боєприпасів з нового пакету допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить українським військам лише на пару тижнів

Також палата представників США розпочала збір підписів, щоб винести допомогу Україні на голосування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: