Житомирщина та американський штат Індіана підписали меморандум про співпрацю

Житомирщина та американський штат Індіана підписали меморандум про співпрацю
Зеленський зазначив, що Україна цінує всю американську підтримку, надану Українській державі та українцям
фото: Офіс президента України

Зеленський: «Меморандум передбачає розвиток економічних зв’язків та інвестицій, зміцнення торговельних відносин та обмін досвідом в аграрному секторі й високотехнологічному виробництві»

Житомирська область та американський штат Індіана підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомив у Телеграмі Президент Володимир Зеленський після зустрічі з губернатором штату Індіана Еріком Холкомбом. 

«Сьогодні підписаний іще один важливий партнерський документ – меморандум про співпрацю між Житомирською областю та штатом Індіана. Документ передбачає розвиток економічних зв’язків та інвестицій, зміцнення торговельних відносин та обмін досвідом в аграрному секторі й високотехнологічному виробництві», – розповів Зеленський.

Президент Володимир Зеленський зустрівся  з губернатором штату Індіана Еріком Холкомбом
Президент Володимир Зеленський зустрівся з губернатором штату Індіана Еріком Холкомбом
фото: Офіс президента України

Він зазначив, що Україна цінує всю американську підтримку, надану Українській державі та українцям.

«Ми маємо міцну співпрацю не лише на національному рівні – між Україною та США, – а й у відносинах зі штатами Америки, між нашими громадами, між нашими людьми. Все це зміцнює і Україну, і Америку, наші позиції у світі, наші економіки, наші суспільства», – сказав Президент.

Нагадаємо, члени Північноатлантичного договору на засіданні Ради Україна – НАТО підтвердили свої зобов’язання посилити оборону України після масованої російської атаки 26 серпня. Про це повідомляється на сайті НАТО.

До слова, 2 вересня, під час першого візиту до України прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф оголосив про новий пакет допомоги. Його розмір – понад 200 млн євро. Як зауважив Схоф, Україна і надалі може розраховувати на подальшу підтримку та взаємодію з боку Нідерландів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: