Адвокати митрополита Павла пояснили, чому він так поводиться з журналістами

Адвокати митрополита Павла пояснили, чому він так поводиться з журналістами
Адвокати митрополита Павла переконані, що журналісти провокували його на агресивну поведінку
фото з відкритих джерел

«Владика Павло відкритий до будь-яких запитань»

Митрополит Павло має цукровий діабет, тому часто перебуває у стресі. Саме так адвокати митрополита Павла в інтерв'ю «Главкому» пояснили агресивну поведінку владики до журналістів.

«Митрополит Павло має цукровий діабет. Хворі на цей недуг розповідають, що є моменти, коли перебуваєш у стресі, наприклад якраз коли журналісти не зовсім етично поводяться, з камерами в обличчя лізуть. То деякі особи умисно викликають цю негативну емоцію на свою адресу, це все одразу фіксується, а далі просто роздувають цю історію. А так, владика Павло відкритий до будь-яких запитань», – зазначив адвокат владики Микита Чекман.

Зазначимо, що митрополит Павло неодноразово погрожував журналістам. Так 30 березня після скандального вигнання Московської церкви із Лаври митрополит Павло обіцяв «побити палками фотоапарати» журналістів.

Митрополит Павло також пригрозив смертю патріарху Варфоломію. У кінці березня Павло наголосив на віці патріарха й заговорив про його смерть.

Нагадаємо, що суд продовжив запобіжний захід митрополиту Павлу. Священник УПЦ МП Павло Лебідь перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 1 липня.

Зазначимо, що 1 квітня СБУ провела обшук, вручила підзору та викликала на допит скандального намісника Лаври митрополита Павла. Зустрічати правоохоронців Петро Лебідь вийшов у шарфі від французького бренду Louis Vuitton. 

Як відомо, Служба безпеки України зібрала обґрунтовану доказову базу щодо причетності колишнього настоятеля Києво-Печерської Лаври Павла (Петра Лебідя) до розпалювання релігійної ворожнечі, виправдовування і заперечення збройної агресії РФ проти України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: