Іспанія перемогла на Євро-2024 та Байден змінює передвиборчу стратегію: головне за ніч

Іспанія перемогла на Євро-2024 та Байден змінює передвиборчу стратегію: головне за ніч
Іспанія перемогла Англію у фіналі Євро
Фото з відкритих джерел

Головні новини у ніч проти 15 липня 

У віці 91 року помер американський астронавт, який побував  на місяці. Родрі отримав нагороду найкращого гравця. Іспанія перемогла на Євро-2024. Байден змінює передвиборчу стратегію після нещодавнього запаху на Трампа. «Главком» зібрав у добірку новини ночі проти 14 липня, щоб ви були в курсі головних подій

Помер американський астронавт Джо Енгл, який побував на місяці

Світ авіації та космонавтики втратив видатну особистість – у віці 91 року помер Джо Енгл, астронавт NASA та генерал-майор ВПС США. Він увійшов в історію як єдиний пілот, який керував як експериментальним ракетопланом Х-15, так і космічним шатлом.

Календар усіх матчів Євро-2024: результати поєдинків футбольного дербі

У п’ятницю, 14 червня, поєдинком Німеччина – Шотландія у Мюнхені розпочнеться Чемпіонат Європи з футболу – 2024. З 14 червня до 14 липня відбудеться фінальна частина футбольного Євро-2024. Матчі континентальної першості прийматимуть десять міст Німеччини. Фінал турніру відбудеться у неділю, 14 липня 2024 року, у Берліні.

Опорний півзахисник Іспанії Родрі отримав нагороду найкращого гравця Євро-2024

Збірна Іспанії здобула перемогу над Англією з рахунком 2:1 у фіналі Євро-2024, що відбувся у Берліні. Цей тріумф став четвертим в історії "фурії рохи" та зробив її найтитулованішою збірною на чемпіонатах Європи.

У Києві відкрився 15-й Одеський міжнародний кінофестиваль

У неділю, в концертно-виставковому центрі «Парковий» у Києві, відбулося церемонія відкриття 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ). Подія розпочалася з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих внаслідок російської агресії.

Байден змінює передвиборчу стратегію після замаху на Трампа

Президентський штаб Джо Байдена оголосив про перегляд стратегії після нещодавнього нападу на екс-президента Дональда Трампа, прийнявши рішення приглушити антитрампівську риторику. Після вибуху в Пенсільванії, що викликав шок у політичному світі, Білий дім планує сконцентруватися на засудженні політичного насильства та підтримці демократичних норм.

Євро-2024: Іспанія здобула четвертий титул чемпіонів, перемігши Англію у фіналі

Збірна Іспанії тріумфувала у фіналі Євро-2024, здобувши свою четверту перемогу на чемпіонатах Європи. У захопливому поєдинку проти збірної Англії іспанці продемонстрували майстерність, характер та волю до перемоги, перегравши суперників з рахунком 2:1.

Читайте також: головні новини у ніч проти 14 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: