Суд РФ ув’язнив підозрювану у вбивстві пропагандиста Татарського на понад 25 років

Суд РФ ув’язнив підозрювану у вбивстві пропагандиста Татарського на понад 25 років
Трепова принесла до кафе в центрі Санкт-Петербурга начинену вибухівкою статуетку і передала її пропагандисту Татарському
фото: Север Реалии

Попередньо прокурор просив засудити Трепову на 28 років в'язниці та оштрафувати на понад 200 тис. грн

Другий Західний окружний військовий суд (РФ) засудив до 27 років колонії 26-річну Дар'ю Трепову у справі про вбивство пропагандиста й «воєнкора» Владлена Татарського (Максим Фомін). Про це повідомляє «Настоящее время».

Прокурор просив суд ув’язнити Трепову на 28 років та оштрафувати на 800 тис. рублів (близько 240 тис. грн).

Дмитра Касінцева, у квартирі якого затримали Трепову, засудили до одного року та дев'яти місяців колонії загального режиму.

Зазначається, що Трепову суд визнав винною у скоєнні теракту, незаконному обігу вибухових речовин та підробці документів. Провину за останнім обвинуваченням вона визнала.

Під час останнього слухання Трепова дала свідчення і говорила, що організатори вибуху використали її наосліп: дівчина стверджує, що до останнього не знала, що статуетка – з вибухівкою. Вона думала, що несла «воєнкору» прихований пристрій для прослуховування.

Нагадаємо, що в російському Санкт-Петербурзі в кафе, яке належить засновнику терористичної ПВК «Вагнер», пролунав вибух, унаслідок якого загинув російський пропагандист Владлен Татарський.

4 квітня російський суд арештував підозрювану у вбивстві російського пропагандиста Владлена Татарського Дар'ю Трепову. За даними слідства, 2 квітня вона принесла до кафе в центрі Санкт-Петербурга начинену вибухівкою статуетку і передала її пропагандисту Татарському. Унаслідок цього він загинув, а понад 30 учасників творчої зустрічі було поранено.

Читайте також: Кувалду в домовину? Як ховають терориста-пропагандиста Татарського (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: