Українські хакери розмістили відео про втрати окупантів на ворожих сайтах

Українські хакери розмістили відео про втрати окупантів на ворожих сайтах
У відеоролику російські військові розказують, що «на Украине русские своих бросают умирать»
фото: скріншот з відео

У відеоролику демонструються втрати росіян та їх стан емоційної безвихідності

Проукраїнські хакери, 29 липня, на 19 сайтах розмістили відеоролик, у якому військові скаржаться, що їх командування їх кидає в бій без достатньої підтримки. Про це повідомляє АрміяInform.

Зазначається, що ворожі сайти, на яких розмістили відео, пов'язані з компаніями, що забезпечують будівельні та інженерні роботи на користь збройних сил Російської Федерації.

У відео російські військові розказують, що «на Украине русские своих бросают умирать». У такому ставленні звинувачують командування.

Українські хакери розмістили відео про втрати окупантів на ворожих сайтах фото 1
скріншот

У відеоролику демонструються втрати росіян та їх стан емоційної безвихідності.

Як зазначав «Главком» українські кібери зламали сайти підприємств, що входять у військово-промислові кластери РФ.  Акцію присвятити  до дня Зенітно-ракетних військ РФ, який святкують 8 липня.

«Главком» раніше писав, що військові кібери втрутилися в роботу сайтів компаній, які залучені у ВПК ворога. Замість стартових сторінок на цих сайтах з’явилося зображення стилізованої труни у вигляді матрьошки з написом «С Дном россии».

Також у Росії стався масштабний збій в роботі електронних сервісів у результаті масштабної DDoS-атаки кіберфахівців Головного управління розвідки України. Раніше стало відомо, що затримання заступника міністра оборони Російської Федерації Тимура Іванова стало результатом дій Головного управління розвідки України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: