Окупанти влучили ракетою в готель у Кривому Розі (фото, відео)

Окупанти влучили ракетою в готель у Кривому Розі (фото, відео)
Наслідки ракетного удару по Кривому Рогу, 4 вересня 2024 р.
фото: Сергій Лисак/Telegram

Від вибухової хвилі постраждало понад 20 багатоповерхівок

Російські загарбники сьогодні вранці атакували Кривий Ріг. Ворожа ракета влучила в готель у центрі міста. П’ятеро людей постраждали. Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Ракетне влучення в готель. Від вибухової хвилі постраждало понад 20 багатоповерхівок. Наразі всі живі. П'ятеро постраждалих, не тяжкі. Міський Штаб допомоги людям (будматеріали, заяви на матеріальну допомогу від міста) розгортається у школі №103 (колишня вул. Костенка 23)», – заявив посадовець.

За даними начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрацій Сергія Лисака, окрім багатоповерхівок, у Кривому Розі пошкоджені чотири навчальні заклади та стільки ж автівок. Понівечені аптека і магазини. Будівля готелю зруйнована з першого по третій поверхи.

На місці «прильоту» працюють усі аварійні, медичні та комунальні служби.

Тимчасово припинено рух на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників. Вагони маршрутів №№2, 5, 7, 9, 22, 25, 27 у напрямку станції Кривий Ріг-Головний розвертаються на кільці Героїв АТО. Вагони маршрутів №№9, 14 працюють на ділянці від станції Кривий Ріг-Головний – площа Домнобудівників.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 вересня, близько 6-ї години ранку, російський ударний безпілотник завдав удару по житлових кварталах Львова. У районі головного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа. Пошкоджено дві школи і багато вікон вибито в центральній частині міста. Станом на зараз відомо про 25 постраждалих і трьох загиблих, серед яких 14-річна дівчинка.

У зв'язку з наслідками атаки у Львові тимчасово перекрито рух на кількох вулицях, зокрема на Скнилівському мосту та вулиці Коновальця. Трамвай №2 курсуватиме лише до вокзалу, а автобуси №52, 92, 21 та 84 змінили маршрут і рухаються по вулиці Збиральній.

Крім того, на Львівщині після ворожої атаки фіксуються знеструмлення. Через це затримується низка потягів. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: