Ракетний удар по Чугуєву: пошкоджено вокзал, є постраждалі (фото)

Ракетний удар по Чугуєву: пошкоджено вокзал, є постраждалі (фото)
За попередніми даними, ворог здійснивпо Чугуєву комбіновану атаку
фото Харківська обласна прокуратура

Під час обстрілу оранень зазнали троє мирних жителів

Внаслідок ракетного удару по Чугуєву Харківської області пошкоджений вокзал, троє поранених. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Telegram.

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, третього травня близько 11:30 ЗС РФ обстріляли м. Чугуїв. Пошкоджено будівлю залізничного вокзалу, багатоквартирний будинок та автомобілі», – йдеться в повідомленні.

Третього  травня росіяни обстріляли Чугуїв
Третього травня росіяни обстріляли Чугуїв
фото Харківська обласна прокуратура

У прокуратурі уточнили, що поранень зазнали троє мирних жителів: двоє чоловіків віком 45 років та 34-річний чоловік. Постраждалі доставлені до лікарні.

За попередніми даними, ворог здійснив комбіновану атаку по місту: двома ракетами типу С-300 та двома ракетами системи «Торнадо-С» з касетними бойовими елементами.

Читайте також: Стало відомо, скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС з початку війни

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні, 2 травня, вдарили керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі міста Дергачі Харківської області. Про це повідомляє  голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

За його словами, у місті було два влучання - біля спортклубу та в землю. «Усього внаслідок російського удару постраждали 8 дітей та 1 літня людина», – уточнив голова ОВА. За його словами серед постраждалих дві 11-річні, дві 12-річні дитини та дві дитини 13 і 15 років. Їхній стан - середньої тяжкості.

Читайте також: Повітряні сили пояснили, чому росіяни активізували розвідувальні дрони

До слова, у  селі Івашки Золочівської громади на Харківщині завершена примусова евакуація родин із дітьми. Дев‘ять сімей, у яких виховуються 15 неповнолітніх, за попередньою домовленістю розмістять у межах Харківської області, також евакуйованим нададуть матеріальну підтримку.

Тим часом російські пропагандисти вигадали новий фейк про те, що нібито влада виселяє людей із Харківської області, щоб у їхніх домівках розмістилися українські військові і закордонні найманці. Чергову брехню окупантів спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Spravdi.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: