Кличко повідомив, коли у Києві завершиться опалювальний сезон

Кличко повідомив, коли у Києві завершиться опалювальний сезон
Очільник міста: Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу столиці зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ
фото з відкритих джерел

Мер міста: Попри ворожі обстріли, Київ пройшов опалювальний сезон без збоїв у роботі систем життєзабезпечення

Завершення опалювального сезону у Києві заплановане на 28 березня, через суттєве потепління, яке прогнозують синоптики. Про це мер столиці повідомив у соцмережах.

У повідомленні зазначається, що централізована система теплопостачання Києва є найбільшою в Україні та однією з найбільших у Європі. Тому як для її розгортання, так і для переходу в літній режим, необхідно кілька днів. 

«Враховуючи це, з 28 березня ми розпочинаємо процес відключення. Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу столиці зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ. А мешканцям міста – зекономити на сплаті за опалення», – повідомив очільник столиці.

До слова, відключення систем опалення у закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, а також в установах та закладах соціального обслуговування відбувається за письмовими заявками їх керівників.

Віталій Кличко додав, що попри колосальні ризики та ворожі обстріли, Київ пройшов опалювальний сезон стабільно та без збоїв у роботі систем життєзабезпечення.

Нагадаємо, у Харкові достроково завершать опалювальний сезон через дефіцит електроенергії. Міський голова Харкова повідомив, що відключати теплопостачання почнуть з завтрашнього дня та додав, що температура повітря на вулиці – сприятлива.

Також у Краматорську достроково завершують опалювальний сезон через підвищення температури атмосферного повітря. Таке рішення озвучили на оперативній нараді з питань житлового та комунального господарства Краматорської військадміністрації.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: