Російська атака на Одесу: Нацполіція повідомила деталі

Російська атака на Одесу: Нацполіція повідомила деталі
Наразі рятувальники ліквідовують наслідки, надають психологічну допомогу людям
фото: пресслужба ДСНС

Поліцейські документують наслідки чергового ракетного удару ворога по Одещині

У ніч з 22 на 23 липня російські війська здійснили чергову масовану атаку по території Одеси та області. Унаслідок ворожого обстрілу загинула одна людина та 22 – поранено, з них – чотири дитини. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Як зазначається, по Одещині ворог вдарив щонайменше п’ятьма видами ракет всіх видів базування. Внаслідок нічного обстрілу Одеси постраждали 22 людини, серед яких є діти. Один мирний житель загинув, повідомили в Нацполіції.

«У ніч з 22 на 23 липня російські війська здійснили чергову масовану атаку по території Одеси та області. Станом на 4:00 годину ранку встановлено, що унаслідок ворожого обстрілу  загинула 1 людина та 22 – поранено, з них – чотири дитини», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається,  росіяни пошкодили та зруйнували об’єкти цивільної інфраструктури, багатоповерхівки та приватні житлові будинки, а також авто жителів Одеси.

«У багатьох будинках пошкоджені фасади та дахи, вибиті вікна. Пошкоджень зазнала і одна з релігійних споруд у центрі міста, де спалахнула пожежа», – додали в поліції.

Поліцейські документують наслідки чергового ракетного удару ворога по Одещині.

Наразі рятувальники ліквідовують наслідки, надають психологічну допомогу людям. Зокрема, встановлено шість наметів, психологічну допомогу отримали 62 людини. До ліквідації залучено 98 рятувальників та 25 одиниць техніки ДСНС.

Нагадаємо, повітряна тривога в Одеській області була оголошена о 0:38. Повідомлялось про пуски крилатих ракет Х-22 бортами Ту-22м3. Росіяни вдарили по Одещині щонайменше п’ятьма видами ракет всіх видів базування. Вони застосували «Калібри», «Онікси», Х-22, а  також «Іскандер-К» та балістичні «Іскандер-М». Станом на 03:00 до лікарень міста шпиталізовано 14 одеситів, зокрема троє дітей.

Також вночі 23 липня внаслідок чергової ракетної атаки росіян в Одесі було зруйновано Спасо-Преображенський кафедральний собор. 

Читайте також: Росіяни за благословенням свого патріарха знищили найбільший православний собор Одеси

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: