Британія різко відповіла Путіну на заяви щодо Курщини

Британія різко відповіла Путіну на заяви щодо Курщини
За словами Шеппса, закінчення війни, розпочатої Росією, вимагає того, щоб РФ залишила території України
фото: з відкритих джерел

Шеппс нагадав, що РФ окупувала у 100 разів більше території України 

Колишній міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс у контексті заяв російського диктатора Володимира Путіна щодо операції ЗСУ у Курській області нагадав, що Росія окупувала в рази більшу територію України. Тому скарги  Путіна слід розглядати у цьому контексті. Про це Шеппс написав у соцмережі Х.

«Обурення Путіна щодо зухвалості України захопити близько 1000 кв. км Курської області Росії слід розглядати в контексті незаконної окупації Путіним у 100 разів більшої території України (значно більше 100 000 кв. км)», – заявив британський міністр. 

Шеппс додав, що для припинення цієї війни «Росія має залишити демократичну Україну».

Нагадаємо, 12 серпня, під час засідання з питань ситуації у Курській області, президент Росії Володимир Путін, помітно нервуючи, заявив, що йому тепер усе ясно: Україна нібито вдерлася в Курську область Росії, щоби покращити свої переговорні позиції, проте Москва не вестиме переговорів із Києвом.

Російський диктатор Володимир Путін може припинити війну проти України, якщо його непокоїть ситуація в Курській області. Про це заявив радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: