Кім Чен Ин та Путін завершили офіційні переговори: головні тези

Кім Чен Ин та Путін завершили офіційні переговори: головні тези
Північнокорейський лідер Кім Чен Ин і російський диктатор Володимир Путін завершили свою зустріч на космодромі «Східний»
фото: скріншот з відео

Переговори між двома диктаторами у різних форматах тривали близько чотирьох годин

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин і російський диктатор Володимир Путін завершили свою зустріч на космодромі «Східний». Путін і Кім оглянули декілька об'єктів космодрому, зокрема космічний ракетний комплекс «Союз».

Переговори північнокорейського диктатора Кім Чен Ина та російського тирана Володимира Путіна у розширеному складі тривали понад годину, після них розпочалася розмова тет-а-тет.

Під час зустрічі Кім Чен Ин заявив, що для КНДР першим пріоритетом є відносини з РФ і заявив, що «Північна Корея завжди підтримувала всі рішення президента Путіна і уряду Росії».

«Ми хочемо і далі розвивати відносини, ми завжди підтримували всі рішення президента Путіна і уряду Росії. Я сподіваюся, ми завжди будемо перебувати разом у боротьбі проти імперіалізму і за будівництво суверенної держави», – заявив Кім Чен Ин.

Також Північнокорейський диктатор сказав, що «зміг відчути щирість російських друзів і на власні очі змогли побачити сьогодення і майбутнє російської космічної держави».

При цьому російський тиран Путін зазначив, що Росія була першою, хто визнав суверенітет КНДР, заявивши, що РФ «допомагала боротися за її незалежність».

Після завершення особистої розмови, Кім Чен Ин заявив, що обговорив з Путіним ситуацію на Корейському півострові та в Європі.

Диктатор КНДР також висловив упевненість у перемозі армії та народу Росії у війні проти України над «зборищем зла». Крім того, він заявив про готовність «захищати міжнародну справедливість у співпраці з РФ».

«Впевнені в тому, що російська армія і народ неодмінно здобудуть велику перемогу у священній боротьбі за покарання зборища зла, яке претендує на гегемонію і має експансіоністські ілюзії, і (здобуде перемогу в боротьбі – «Главком») за створення стабільної обстановки для розвитку», – сказав він.

На думку північнокорейського диктатора, нинішній візит стане стимулом для формування непорушної стратегічної співпраці РФ і КНДР.

Як зазначив речник Путіна Дмитро Пєсков, підписання документів за підсумками переговорів диктаторів не планується. За словами пропагандистів, у КНДР, Росії та Китаю немає такої процедури, як обов'язковий випуск спільного документа після зустрічі.

Також Пєсков наголосив, що РФ та КНДР будуватимуть відносини, виходячи з інтересів двох країн. За словами речника російського диктатора, співпраця Росії та Північної Кореї здійснюється «на благо народів двох країн, а не проти будь-кого».

Переговори Путіна та Кім Чен Ина стали одноденними і вже завершилися, загалом у різних форматах вони тривали близько чотирьох годин.

Раніше повідомлялося, що Кім Чен Ин та Путін проведуть переговори у Владивостоці, де у середу закінчується Східний економічний форум. Напередодні Путін виступав на цьому форумі.

Згодом стало відомо, що російський та північнокорейський диктатори Володимир Путін і Кім Чен Ин зустрінуться в середу на російському космодромі «Східний».

Бронепоїзд Кім Чен Ина в'їхав на територію Росії ще рано-вранці вівторка. Через добу після цього Центральне телеграфне агентство Кореї (КНДР) сповістило, що лідер КНДР після приїзду заявив російським чиновникам, що цей візит «символізує стратегічну важливість корейсько-російських відносин».

Зокрема, північнокорейський лідер Кім Чен Ин і російський диктатор Володимир Путін розпочали свою зустріч на космодромі «Східний». Планувалося, що Путін і Кім оглянуть декілька об'єктів космодрому, зокрема космічний ракетний комплекс «Союз»,  а потім диктатори вже проведуть переговори.

До слова, представники Північної Кореї перед зустріччю Кім Чен Ина з російським диктатором Володимиром Путіним почали все витирати та чистити. Відповідне відео опублікували російські пропагандисти.

Під час зустрічі північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявив, що для КНДР першим пріоритетом є відносини з РФ і заявив, що «Північна Корея завжди підтримувала всі рішення президента Путіна і уряду Росії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: