Звільнено сина підозрюваної голови МСЕК, який очолював Пенсійний фонд Хмельницької області

Звільнено сина підозрюваної голови МСЕК, який очолював Пенсійний фонд Хмельницької області
Олександр Крупа очолював обласний Пенсійний фонд на Хмельниччині
фото: sudrada.gov.ua

Олександра Крупу, який незаконно збагатився, звільнено з посади начальника головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області. Про це стало відомо з відповіді ПФУ на запит журналістів Жар.Info.

Зазначається, що Крупу звільнили з посади 10 жовтня.

Звільнено сина підозрюваної голови МСЕК, який очолював Пенсійний фонд Хмельницької області фото 1

Як повідомляв «Главком», керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяну Крупу та її сина – начальника обласного Пенсійного фонду Олександра Крупу викрито на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже $6 млн.

Очільник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, коментуючи ситуацію з викриттям Крупи, заявив, що його вражають масштаби цинізму.

7 жовтня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяні Крупі. Її відправили під варту на 60 діб (до 3 грудня) із можливістю внесення застави розміром в понад 500 млн грн.

Також «Слуга народу» запустила процедуру імперативного мандата щодо керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: