Стало відомо, чим займається екссекретар РНБО Данілов

Стало відомо, чим займається екссекретар РНБО Данілов
Через пів року після звільнення з посади секретаря РНБО Данілов так і не приступив до виконання дипломатичних функцій
фото з відкритих джерел

Олексій Данілов відповів, коли він почне працювати послом у Молдові, оскільки президент раніше погодив його призначення

Звільнений майже пів року тому з посади Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов станом на сьогодні, 17 вересня, так і не приступив до виконання дипломатичних функцій. «Главкому» вдалося додзвонитися до Олексія Данілова і запитати, чим зараз займається колишній секретар РНБО. 

На запитання журналіста «Главкому» еккссекретар РНБО відповів, що наразі проходить лікування.

Відповідаючи на запитання про те, коли він почне працювати послом у Молдові, оскільки президент раніше погодив його призначення, Данілов сказав: «Я лікуюся. Коли мені лікарі скажуть, що я зможу чимось займатися, тоді я готуватимуся (нерозбірливо)».

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський указом №186/2024 звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України. 29 березня 2024 року Володимир Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, що звільнений з посади Секретаря РНБО України Олексій Данілов «продовжить свою роботу на іншому напрямку – на напрямку дипломатичному». 

Призначення Олексія Данілова послом України в Молдові не випадкове і може дати імпульс розвитку взаємодії спецслужб України та Республіки Молдова. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив колишній заступник директора Служби інформації та безпеки Молдови (СІБ) Александру Балан. Балан розповів, що йому доводилося спілкуватися з людьми з оточення Данілова і, за його інформацією, колишній секретар РНБО досвідчений фахівець у своїй галузі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: