Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України (відео)

Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України (відео)
Спікер Верховної Ради показав план перемоги України
фото: скріншот з відео

Стефанчук зауважив, що план невеликого розміру

Сьогодні, 16 жовтня, спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України. Відповідне відео опублікував канал «Ми-Україна».

Стефанчук показав журналістам лише титульну сторінку друкованого документа. Також він зауважив, що план невеликого розміру.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський представив парламентарям у Верховній Раді план перемоги України у війні проти Росії. Як зазначив президент, план перемоги складається з п'яти пунктів, серед них геополітичні, військові, економічні та безпекові. Перші чотири розраховані на період війни, п'ятий – на повоєнний час.

До слова, одразу після представлення плану перемоги українцям Зеленський вирушить знайомити з ним європейських партнерів на саміт ЄС, який відбудеться 17-18 жовтня.

Як відомо, Україна підготувала план перемоги у війні проти Росії. Як зазначив президент Зеленський, немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: