Зеленський провів засідання Ставки, СБУ ледь не вбила Герасимова. Головне за 23 жовтня

Зеленський провів засідання Ставки, СБУ ледь не вбила Герасимова. Головне за 23 жовтня
фото з відкритих джерел

Президент говорив з військовими виключно про наступальні та оборонні дії ЗСУ

Зеленський обговорив з військовими ситуацію на передовій, Служба безпеки України ледь не знищила російського начальника Генерального штабу, окупанти кидають у бій під Авдіївкою техніку 90-річної давнини. «Главком» зібрав у добірку новини 23 жовтня, щоб ви були в курсі головних подій:

Володимир Зеленський провів засідання Ставки

Сьогодні, 23 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому було обговорено ситуацію на передовій. За словами президента, на засіданні була отримана вся поточна інформація, дано доручення військовим та розвідці. 

СБУ ледь не вбила начальника Генштабу Росії Герасимова

Служба безпеки України завдяки отриманим розвідувальним даним ледь не знищила російського начальника Генерального штабу Валерія Герасимова, який у той час перебував на фронті. Можливості СБУ зросли завдяки допомозі ЦРУ, яке, починаючи з 2015 року, витратило десятки мільйонів доларів на підготовку українських спецслужб.

Нардепи пропонують платити податки по-новому

Народні депутати пропонують запровадити спеціальний режим оподаткування доходів, одержаних фізособами від здійснення окремих видів діяльності. Йдеться, зокрема, про кур'єрів, таксистів, а також майстрів манікюру, перукарів і не тільки. Нововведення покликане спростити умови для легалізації понад 500 тис. самозайнятих осіб.

Росіяни намагаються перерізати дорогу до Авдіївки

Російські окупанти не припиняють обстріли доріг, які ведуть до Авдіївки, що ускладнює проведення евакуації жителів та доставку гуманітарної допомоги. Противник намагається тримати дорогу під постійним вогневим контролем. За словами начальника Авдіївської міської військової адміністрації Віталія Барабаша, станом на сьогодні в Авдіївці залишається 1601 людина, і місцеві жителі неохоче залишають місто, а умовити їх – не просто.

Три країни готові платити українцям за повернення додому

В багатьох країнах вже відчувається сильне перенасичення нашими мігрантами. Деякі країни на кілька місяців призупиняють можливість до них в’їжджати, деякі думають над тим, як стимулювати українців повертатися додому. Для прикладу, вже три держави платитимуть українським біженцям гроші за те, що ті повернуться на Батьківщину. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: