У Грузії опозиційна партія заявила про напад на її офіс

У Грузії опозиційна партія заявила про напад на її офіс
Члени опозиціїної партії «Національний рух» постраждали від рук нападників
фото: скріншот із відео

Кілька людей увірвалися у двір будівлі та вступили у словесну суперечку та фізичне протистояння з членами опозиційної партії

У Тбілісі напали на центральний офіс грузинської найбільшої опозиційної сили «Національний рух». У партії звинувачують прибічників керівної «Грузинської мрії». Про це пише «Эхо Кавказа» (служба «Радіо Свобода»).

«Буквально кілька хвилин тому члени насильницького угрупування «Мрії» напали на офіс «Єдиного національного руху». Це творить уряд, який програє вибори і який вкрай наляканий. Уряд розуміє, що дуже скоро їх не буде. Опозиція переконливо перемагає на виборах», – заявила політикиня «Нацруху» Тінатін Бокучава.

Як пише видання, кілька людей увірвалися у двір будівлі та вступили у словесну суперечку та фізичне протистояння з членами опозиційної партії.

Ще до того президентка країни Саломе Зурабішвілі заявила, що у різних районах відбувалися «насильницькі дії», зокрема зламали обладнання ЗМІ.

«Зібралися групи, які мають на меті розжарити ситуацію. Це дуже сумно, бо це обличчя, репутація та слабкість нашої країни», – наголосила президентка.

За її словами, вона не може зв'язатися з міністром внутрішніх справ, як і її адміністрації не вдалося поговорити із його заступником. Зурабішвілі попросила міністра, щоб реакція поліції на дільницях була «більш своєчасною та ефективною».

Нагадаємо, у проросійській партії «Грузинська мрія» вже заявили про перемогу у виборах, хоча голосування ще тривало.

Як відомо, у суботу, 26 жовтня, у Грузії розпочалося голосування на парламентських виборах. Вони вважаються історичними, оскільки результат може привести до євроінтеграційного шляху країни або ж до її зближення з Росією.

До слова, прем’єр-міністр Іраклі Кобахідзе, який представляє правлячу проросійську партію «Грузинська мрія», проголосував на дільниці у тбіліському районі Ваке. Він заявив, що «це не просто вибори, а референдум» і, не чекаючи на підсумки виборів, заздалегідь оголосив про поразку опозиції.

Як повідомлялося, президентка Грузії Саломе Зурабішвілі не виключає, що у разі перемоги на парламентських виборах партії «Грузинська мрія» її можуть посадити до в’язниці. Крім того, вона заявила, що правляча партія країни «Грузинська мрія» є «довіреною особою Росії».

До відома, грузинські опозиційні партії мають потенціал здобути більш ніж половину голосів на парламентських виборах, тоді як проросійська партія «Грузинська мрія» помітно втрачає підтримку. Про це свідчать результати соцопитування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

У Польщі зростає кількість противників прийому українських біженців
Скільки поляків виступають проти прийому українських біженців: результати опитування
Лубінець: Станом на зараз ситуація погіршується – у нас зменшується кількість ВПО, адже вони повертаються на тимчасово окуповані території України
Переселенці повертаються на окуповані території. Лідерка «слуг» назвала причину
Рей Бейслі кілька місяців тому був у Грузії та активно висвітлював мітинги проти закону про «іноагентиів»
Грузія відмовила у в'їзді чеському журналісту: деталі інциденту
Українських військовополонених зустріли родичі та близькі
Додому повернулось 95 українців: Зеленський повідомив про обмін військовополоненими
Гарріс залучить до передвиборчої кампанії Обаму
Камала Гарріс проведе передвиборчу кампанію із сімейством Обама
Праві популісти перемогли на виборах у кількох землях Німеччини
У Німеччині сталася справжня катастрофа для України. Дипломат прокоментував результати місцевих виборів
Бойовики знову атакували Ізраїль
«Хезболла» випустила по Ізраїлю снаряди і загадкову повітряну ціль, – ЦАХАЛ
2023 року політикиня внесла законопроєкт про зміни до закону Румунії, де закликала анексувати Чернівецьку область, Буджак (Одеська область), Марморощину та острів Зміїний
У Румунії відсторонено від президентських виборів проросійську кандидатку
Юлія Володимирівна розповіла, що вже найближчим часом ініціює в парламенті створення слідчої комісії, яка детально розслідує махінації посередників
Махінації посередників на фармринку. Тимошенко ініціює створення слідчої комісії
Дата публікації новини: