У Москві з продажу вилучено тираж газети із фото Навального на обкладинці

У Москві з продажу вилучено тираж газети із фото Навального на обкладинці
У вилученому з продажу номері було надруковано матеріал про смерть Навального
фото з відкритих джерел

Редакція газети не знає, чому номер вилучили з продажу

У Москві з продажу вилучили весь тираж газети «Співрозмовник», на обкладинці якої була фотографія Олексія Навального. Про це повідомили представники редакції газети, пише Telegram-канал «Кровавая барыня».

У вилученому з продажу номері було надруковано матеріал про смерть Навального в колонії, а також коментарі відомих громадських діячів, журналістів та правозахисників, які висловили свою думку щодо загибелі політика.

Обкладинка газети, тираж якої було вилучено з продажу в Москві
Обкладинка газети, тираж якої було вилучено з продажу в Москві
фото: «Кровавая барыня»/Telegram

У коментарі телеграм-каналу SotaVision журналістка видання Олена Мільчановська заявила, що «все це дуже серйозно і навіть трохи страшно» і додала, що в редакції не знають, чому номер вилучили з продажу.

Вона також зазначила, що Роскомнагляд заблокував сайт газети, на якому було викладено матеріали про Навального з вилученого з продажу номера.

Нагадаємо, пресслужба управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу заявила, що Олексій Навальний помер. Згодом команда Навального підтвердила його смерть і заявила, що це було вбивство. Володимир Зеленський заявив, що опозиціонера вбив Путін.

Як повідомлялося, у російських містах пройшли акції у пам'ять про Олексія Навального. У Санкт-Петербурзі, за повідомленням місцевих ЗМІ, затримали близько 60 осіб. Поліція також затримала учасників акцій Єкатеринбурзі, Москві, Самарі, Новосибірську та інших містах.

До слова, дружина Навального Юлія, записала відеозвернення, в якому розповіла, що знає причину, через яку російський диктатор Путін вбив свого опонента.

Згодом мати Навального записала звернення до Путіна.

Зазначимо, що головний «кат» Путіна отримав підвищення після смерті Навального.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: